2 februari opening fotostudio PatriciaMallensFotografie

PatriciaMallensFotografie, voorheen PBBfotografie, opent energiezuinige FOTOSTUDIO!

Al sinds 2014 bestaat PBBfotografie Rijen. Afgelopen jaar is naast het vernieuwen van de website ook meteen mijn bedrijfsnaam aangepast. Er is zelfs een compleet nieuwe huisstijl met een eigen logo ontwikkeld.  En natuurlijk een nieuwe fotostudio!

Na de verhuizing in 2021 hebben we een ruimte bij ons nieuwe huis omgebouwd tot fotostudio. Hier kan ik mensen coronaproof ontvangen. Met meer ruimte, en goed toegankelijk voor mensen die moeilijk ter been zijn, is de fotostudio klaar voor de toekomst. Het is een studio geworden die zijn knusheid en het familiaire heeft behouden, waardoor iemand snel op zijn gemak is en er tijdens fotoreportages ruimte is om ongedwongen en in eigenheid te fotograferen.

Binnen PatriciaMallensFotografie zal de nadruk liggen op familiefotografie, huwelijksfotografie, zwangerschapsfotografie, portretfotografie en cake smashes.

Familie/portretfotografie/ zwangerschapsfotografie

Familiefotografie is in deze tijd( en eigenlijk altijd) iets heel waardevols. Hoe belangrijk is het om met je gezin/familie op de foto te staan. Mooie herinneringen maken in een tijd waarin de situatie zo kan veranderen.

Mijn uitgangspunt is om jullie als gezin/familie samen te laten genieten van het moment. Met mooie en spontane foto’s als resultaat. Ik krijg wel eens de opmerking; “wat ben jij enthousiast en sta je gek te doen achter die camera.” Mijn antwoord; “ja, want als je een mooie foto aan de wand hebt hangen wil je je toch geen chagrijnige fotograaf herinneren!”

Ik probeer vooraf altijd even af te spreken. Het is fijn om te weten wie je voor je hebt. Maar vooral dat ik weet wat de wensen zijn. Een reportage kan ook op een buitenlocatie: de Duiventoren Dongen, Breda, Tilburg, Surea, ’t Zand Alphen. Of elke andere gewenste plek.

Meer info: Familiefotografie – PatriciaMallensFotografie

Trouwfotografie

Iedere fotoshoot verdient een persoonlijke aanpak

Zeker bij trouwfotografie wil ik jullie vooraf leren kennen. Zodat de foto’s van jullie trouwdag aan jullie wensen voldoen. Als duidelijk is welke sfeer jullie voorkeur heeft, bespreken we hoe we de fotoreportage praktisch gaan vormgeven. Locatie bekijken, de highlights van de dag doornemen; alles van a tot z komt aan bod. Ik zal al jullie belangrijke momenten op een pure en spontane manier vastleggen. Jullie trouwdag; onvergetelijk en op een unieke manier vastgelegd.

Meer info: Trouwfotografie – PatriciaMallensFotografie

Cake smash fotografie

Niks is leuker dan een taart te smashen. Als je kindje 1 wordt is dit een uniek moment om een cake smash reportage in te plannen. Om de kleine te laten wennen, maak ik eerst wat foto’s met andere dingen…en dan…….De achtergrond leuk aangekleed, taart klaar en smeerpoetsen maar! (Ook erg leuk voor volwassenen.)

Reportages waarbij je in eigenheid, ongedwongen en gewoon zoals je bent treffend in beeld wordt gebracht! 

Meer informatie over de verschillende reportages kun je vinden op de website. De reportages hebben bij mij één All-in prijs. Bovenal ben ik flexibel als het gaat om de reportage. Duurt het iets langer, of heeft een kind die dag zijn dag niet, dan gaan we gewoon kijken naar een alternatief! Eigenheid en ongedwongen met elkaar omgaan is de sleutel!

Patriciamallensfotografie Rijen | Facebook

Leuke openingsaanbieding gepubliceerd in weekblad Gilze-Rijen; Maak snel een reservering in februari.

Fotostudio:

Pastoor Gillisstraat 27, 5121 CB in Rijen

Tel. 06-22680246

Neem hier een kijkje in de studio!