Familieshoot

Ik leg jouw familie
graag in zijn eigenheid vast

We maken allemaal met onze telefoon genoeg foto’s van ons gezin, maar daardoor mis je die ene speciale foto voor aan de muur.

Als gezinsfotograaf leg ik jouw familie graag in zijn eigenheid vast. Een ontspannen familie fotoshoot levert niet alleen mooie foto’s met echte kleuren op, maar is ook een gezellig moment met elkaar. De fotoshoot kan plaatsvinden in de studio in Rijen, of op een andere gewenste locatie.

Wil je meer weten over een fotoshoot met je gezin of familie?

Gezinsshoot

Door de jaren heen heb ik als fotograaf geleerd anders te kijken, dat vind ik zo mooi aan dit vak. Je bent steeds op zoek naar een speciaal beeld. Ik hou van zowel orde als spontaniteit. Daarom ga ik goed voorbereid te werk, maar zal ik de gezinsshoot niet te veel ensceneren. We creëren een fotoshoot die bij al jullie wensen past. Alle ideeën en mogelijkheden worden vooraf besproken. Het is mijn doel om een ongedwongen familiemoment vast te leggen. Ik vind het belangrijk dat het een gezellige dag is en een fijn moment om op terug te kijken. Meer over mij?

Treffend in Beeld. Ben je op zoek naar spontane en echte foto’s zonder te veel poespas?

trouwshoot

De trouwdag draait helemaal om jullie, dan wil je niet in de weg gelopen worden door een fotograaf. Het is mijn doel om onzichtbaar aanwezig te zijn op jullie grote dag en alle momenten die je niet wilt vergeten op een spontane manier vast te leggen. Ben je nieuwsgierig geworden? 

reviews

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Ben je in verwachting? Van harte gefeliciteerd. Wat een bijzondere en kostbare tijd. Straks maakt je zwangere buik plaats voor jullie prachtige kindje. Hoe jij je ook voelt, tijdens je zwangerschap straal je van binnenuit. Daarom is er niets mooiers dan juist dit moment vast te leggen en hier een blijvende herinnering van te maken. Een zwangerschapsfotoshoot legt deze bijzondere tijd voor jou of jullie vast.

Tussen de 32 en 38 weken is je buik goed gegroeid. Daarom is dat de mooiste tijd om een zwangerschap vast te leggen. Ik begeleid je en zorg ervoor dat we je van je allermooiste kant laten zien. De zwangerschapfotoshoot wordt goed voorbereid en in de voorbereiding worden ook alle wensen besproken, zodat het een ontspannen en comfortabele shoot is. De fotoshoot kan plaatsvinden op een mooie locatie buiten of in de fotostudio in Rijen.

Een mooie dikke buik tijdens zwangerschapsfotografie in de studio in Rijen

portfolio

familie fotografie en Gezinsfoto's

Heb je nog andere wensen of ideeën? Laat het me gerust weten. Ik denk graag met je mee.